930 x122 grota rece

accident

ACUM: ACCIDENT GRAV! INTERVINE DESCARCERAREA

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 80, pe sensul de mers către Capitală. Potrivit primelor informații, un autoturism a luat foc. Este posibil ca o persoană să fie încarcerată. La fața locului intervin echipaje SMURD și de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: În accident au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit. Unul dintre ele a luat foc în urma impactului. Sunt trei răniți: două victime care au fost preluate de ambulanțe din Găești, județul Dâmbovița, și o a treia – transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Pentru unul dintre răniți a fost nevoie de descarcerare. Din pricina accidentului, circulația a fost blocată timp de zeci de minute. Polițiștii rutieri urmează să stabilească exact cauza accidentului. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90