Donaris 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT LA VALEA URSULUI

La această oră traficul rutier pe DN 7 în comuna argeșeană Bascov, în localitatea Valea Ursului, în zona primei bariere, pe sensul de mers dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești, este blocat.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Motivul îl reprezintă un accident de circulație. Potrivit primelor informații, ar fi fost implicate două autoturisme și un TIR. O persoană ar fi grav rănită. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Cele două autoturisme, un Audi și un Renault Clio, erau oprite la o trecere de pietoni. Din motive pe care urmează să le stabilească polițiștii rutieri, TIR-ul a intrat în spatele autoturismului Renault Clio, care, la rândul lui, a lovit mașina Audi din față. Rănit a fost șoferul Renault-ului, dar nu grav. Acesta are traumatism cranio-cerebral minor, contuzie cervicală și lombară. A primit îngrijiri medicale de la un echipaj cu ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri. Șoferul rănit se numește Marian C., are 43 de ani și este din comuna argeșeană Drăganu. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90