New Profesional Consult 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT MORTAL ÎN PITEȘTI

Un grav accident de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă în Pitești, nu la mare distanță de intrarea dinspre Centru în cartierul Trivale.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Un pieton a fost lovit de o mașină. Pietonul, Nicolae S., un piteștean născut în anul 1959, a murit. Bărbatul s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Conform unui martor ocular, pietonul a fost aruncat câțiva metri în aer, după care impactul cu asfaltul i-a fost fatal.

Șoferul, Nicolae C., și el din Pitești, este născut în 1997 și conducea dinspre comuna Moșoaia un autoturism Volkswagen Passat. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mostrogan spune:

    tata a fost exact la 20m cand s-a produs accidentul. Victima a fost aruncata 5 m in aer si si-a zdrobit capul la impactul cu asfaltul. Soferul nu avea viteza. Barbatul a sarit pur si simplu in fata masinii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90