EcoMoto 930×122

bărbat

ACUM, ÎN BUDEASA: BĂRBAT CĂZUT ÎNTR-O RÂPĂ

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș intervin la această oră în comuna Budeasa, în satul Valea Mărului. Angajații ISU încearcă să scoată la suprafață un bărbat care a căzut într-o râpă mlăștinoasă și adâncă de circa 10 metri, râpă aflată în imediata apropiere a unui curs de apă. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

UPDATE ora 9:45: Bărbatul a fost scos din râpă. Avea hipotermie, dar era conștient. În vârstă de 78 de ani, el a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Bătrânul a alunecat în râpă aseară. Din fericire, în ciuda vârstei înaintate și a frigului de peste noapte, bărbatul a rezistat.

La intervenție au participat un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3