Jupiter 930 x 122

cod galben

ACUM: COD GALBEN ÎN ARGEȘ. ZECI DE LOCALITĂȚI AFECTATE

Cod galben în Argeș. Zeci de localități afectate. Mai multe localități din județul Argeș se află la această oră sub cod galben. Codul este valabil până la ora 13.

Citiți și: VÂNT NĂPRASNIC! MII DE ARGEȘENI AFECTAȚI

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în localitățile respective se semnalează sau se vor semnala în următoarele zeci de minute averse care vor cumula local 20 l/mp și izolat 25 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Meteorologii precizează că în aceste localități în ultimele ore deja s-au cumulat cantități de apă de 35…40 l/mp.

Citiți și: ALERTĂ METEO: RAFALE PUTERNICE ÎN ARGEȘ

Conform ANM, este vorba de următoarele localități: Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Albeștii de Argeș, Albeștii de Muscel, Aninoasa, Arefu, Băiculești, Bălilești, Berevoești, Boteni, Brăduleț, Budeasa, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Cepari, Cetățeni, Cicănești, Ciofrângeni, Cocu, Corbeni, Corbi, Coșești, Cotmeana, Cuca, Dâmbovicioara, Dârmănești, Davidești, Domnești, Drăganu, Dragoslavele, Godeni, Hârtiești, Lerești, Mălureni, Merișani, Micești, Mihăești, Mioarele, Morărești, Mușătești, Nucșoara, Pietroșani, Poienarii de Muscel, Rucăr, Sălătrucu, Schitu Golești, Stâlpeni, Stoenești, Șuici, Tigveni, Țițești, Uda, Valea Danului, Valea Iașului, Valea Mare Pravăț, Vlădești și Vulturești.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066