New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ACUM, ÎN ARGEȘ: PERICOL DE INUNDAȚII

O atenționare hidrologică imediată cu cod galben a fost emisă pentru zone din Argeș. Codul galben, anunță Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, este valabil astăzi, până la ora 16.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Ca urmare a precipitaţiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi și pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în bazinul superior al râului Argeș și bazinul mijlociu și superior al râului Dâmbovița, în județele Argeș și Dâmbovița.

Fenomenele menţionate se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul hidrografic râul Doamnei.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră.”, avertizează Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90