930×122 CAPRA 5

muncitori

ACUM, ÎN ȘTRAND: ÎI PLĂTIM CA SĂ TRAGĂ MÂȚA DE COADĂ!

Muncitorii de la Salpitflor Green, societate a Primăriei Pitești, plătită din banii noștri, ai contribuabililor, recidivează.

Citiți și: Premieră în Pitești. Surpriză inedită în Centru

Este pentru a doua oară într-un interval scurt de timp când echipa noastră din teren surprinde angajați ai societății respective trăgând cu poftă mâța de coadă.

De această dată, în parcul Ștrand. Fotografiile au fost făcute cu puțin timp în urmă. În loc să lucreze, muncitorii fie stau pe bancă la taclale, fie, ca în cazul unuia dintre ei, admiră lacul de pe un pod. Alții se „odihnesc” cu lopețile și greblele-n mână, în timp ce vorbesc de mama focului. Toate, pe parcursul unei ore și ceva.

Citiți și: Avocatul Cristina Lețu: Ce trebuie să faci când ai probleme cu vecinii

La un moment dat, o șefă a venit la ei și a încercat să-i mobilizeze la muncă. Fără succes, însă, trasul mâței de coadă în orele de program având prioritate pentru acești angajați ai Salpitflor Green.

Priviți, domnule director de la Salpitflor, Daniel Dumitrache! Vă place cât efort galactic depun oamenii din subordinea domniei voastre? Cât de anevoios le-o fi să stea pe bancă sau pe pod? Și ei cereau prin aprilie salarii mai mari?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3