New Profesional Consult 930 x 122

bursă

ACUM: LOCURI DE MUNCĂ LA SALA SPORTURILOR

La această oră în Sala Sporturilor Trivale din Pitești are loc Bursa Generală a locurilor de muncă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit organizatorului (Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș) participă 63 de firme, care oferă 596 de joburi.

Dintre acestea, doar 48 sunt pentru persoane cu studii superioare. Este vorba de posturi de inginer și economist. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în următoarele domenii: hoteluri și restaurante, construcții, transporturi, servicii, comerț, industrie auto, industrie textilă și prelucrări mecanice.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Numărul argeșenilor care au venit în căutarea unui loc de muncă la Bursa organizată în Sala Sporturilor Trivale din Pitești este mare. Deschisă la ora 10, Bursa nu are o anumită oră de închidere. Bursa va fi deschisă pe parcursul zilei atât timp cât în Sală vor fi persoane interesate de oferta de joburi, anunță organizatorii.

Burse similare s-au desfășurat în Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș, la care au participat 39 de firme, care au pus la dispoziția celor interesați 222 de locuri de muncă vacante.

„Estimăm că la această bursă a locurilor de muncă au fost prezente circa 1.200 de persoane, dintre care 115 au fost selectate pentru angajare.”, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90