NOR CURIER 930X122

dedulești

ACUM: „MASCAȚI” LA DEDULEȘTI

Acum: „mascați” la Dedulești. O acțiune a Poliției are loc la această oră la popasul de la Dedulești, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Participă și „mascații”.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Acțiunea Poliției este pentru combaterea evaziunii fiscale. Sunt verificate unitățile care vând produse din carne procesată (renumiții mici de Dedulești) și standurile de legume și fructe. Iau parte nu mai puțin de 50 de polițiști (de la Serviciul de Combatere a Criminalității Economice, de la Poliția Municipiului Pitești, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale – „mascații” – și de la Rutieră). Până la această oră, au fost date amenzi care în total depășesc 34.000 de lei. De asemenea, au fost confiscate sume de bani care nu au putut fi justificate cu bonuri fiscale emise potrivit legii. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3