930 x122 grota rece

accident

ACUM: MAȘINĂ DE LA REGISTRUL AUTO ROMÂN, ACCIDENT PE A 1

În urmă cu puțin timp la kilometrul 80 al autostrăzii București-Pitești (pe sensul de mers către Pitești) s-a produs un accident de circulație.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Potrivit primelor informații, au fost implicate două autoturisme. Una dintre mașini este a Registrului Auto Român. S-au înregistrat pagube materiale. Cel puțin până la această oră, nu avem date oficiale privind posibili răniți.

Un echipaj de Poliție Rutieră se află la fața locului. Pentru că pe asfalt, în urma accidentului, s-a scurs benzină și pentru evitarea unor eventuale probleme pentru ceilalți participanți la trafic, în zona respectivă pe partea carosabilă au fost puse paie aduse de pe marginea autostrăzii. Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul și cauza.

Citiți și: Accident grav, cu trei victime, în Argeș! Intervenție în forță

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3