930 x122 grota rece

perchezitii

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ – FURT URIAȘ

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş fac 11 percheziţii domiciliare în județele Argeş, Vâlcea şi Sibiu, la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală. Acțiunea se desfășoară într-un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Poliția Argeș informează că din cercetări s-a stabilit că în perioada 2008 – 2010 administratorii unei societăţi comerciale din orașul Mioveni ar fi înregistrat în evidenţele contabile achiziţii fictive de piese auto şi servicii de transport de la trei societăţi comerciale din Vâlcea şi Sibiu. Valoarea tranzacţiilor, potrivit sursei citate, depășește 3.100.000 de lei.

Prejudiciul creat statului, precizează Poliția argeșeană, se ridică la peste 1.477.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA neplătite.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Şase persoane vor fi aduse la Poliție pentru audieri. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90