New Profesional Consult 930 x 122

campulung

ACUM: PERCHEZIȚII LA BANDA DE PROXENEȚI

Percheziții la banda de proxeneți. Poliţiştii argeșenii, inclusiv „mascații”, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac la această oră 43 de percheziţii domiciliare în municipiul Câmpulung şi în comunele Bughea de Sus, Lereşti şi Poienarii de Muscel, la locuinţele unor persoane bănuite de proxenetism.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, din cercetări a reieşit că în perioada 2008-2016 persoanele vizate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, suspecții ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro. Zeci de persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea se desfășoară cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, Unității Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Argeş și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. De asemenea, acțiunea s-a bucurat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. Vom reveni cu amănunte. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3