New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

ACUM: PERCHEZIȚII MASIVE ÎN ARGEȘ

Acum: Percheziții masive în Argeș. La această oră, polițiștii argeșenii fac 32 de percheziții domiciliare în județul Argeș și în București la locuințele unui număr de 25 de persoane fizice bănuite de proxenetism.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal întocmit la nivelul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2017, prin folosirea modului de operare „LOVERBOY”, suspecții ar fi racolat peste 40 de tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția în state ale Uniunii Europene.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Cei vizați creau aparența unei relații intime cu victimele, cărora le promiteau chiar și întemeierea unei familii, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția.

Din activitatea infracțională suspecții ar fi obținut peste 1.000.000 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din Inspectoratul General al Poliției Române.

La percheziții participă luptători ai Serviciilor de Acțiuni Speciale Argeș, Dâmbovița și Vâlcea și ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliției Române. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90