Donaris 930 x 122

craiovei

ACUM: PERICOL ÎN PITEȘTI! ȘANȚ ADÂNC NESEMNALIZAT!

Dacă mai era nevoie de o dovadă, iat-o! Dovada că autoritățile nu dau două cepe degerate pe siguranța ta, cetățeanule! Dovada că nu au înțeles nimic din tragediile din ultima vreme!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Fotografiile ne-au fost trimise pe adresa redacției de Alex Sybinschi și sunt făcute în zona sensului giratoriu din cartierul piteștean Craiovei.

Îmi fac cruce și înjur printre dinți! Priviți! Un șanț adânc săpat pe trotuar, deloc semnalizat și fără niciun banal element de siguranță care să delimiteze perimetrul. Incredibil! Revoltător! Un pericol pentru trecători! Mai ales pentru copii, bătrâni sau persoane cu dizabilități!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Acum, când vă scriu, nu știu cui aparține această mizerie de șantier și nu știu cum de Primăria doarme profund în bocanci în fața unui asemenea pericol! Dar zău dacă mă miră!

Domnule Pendiuc, domnule Ionică, cum de e posibil? Sunteți „orbi”? Va plăti cineva? Va fi urgent semnalizat șantierul? Doamne ferește de vreun accident!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90