NOR CURIER 930X122

hexi pharma

ACUM: POLIȚIA LA SPITALUL DE PEDIATRIE (VIDEO)

Poliţia Română a descins astăzi la 25 de unităţi sanitare din Bucureşti şi 21 de judeţe, printre care și Argeș. Polițiștii ridică probe şi înscrisuri într-un dosar cu acuzații de „zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare sau substituire de alimente ori alte produse.”

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Percheziții au avut loc și la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Ele s-au încheiat cu puțin timp în urmă (vezi video!).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acțiunea s-a derulat în contextul scandalului dezinfectanților diluați, în care acuzată este societatea Hexi Pharma. La cererea prim-ministrului Dacian Cioloș, nu doar produsele Hexi Pharma, ci toate produsele folosite în prezent la dezinfecţie în fiecare spital din ţară vor fi verificate din punct de vedere al concentraţiei şi eficienţei.

Amintim că niciun spital din județul Argeș, nici Spitalul de Pediatrie din Pitești, nu se află pe lista unităţilor sanitare în care au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate potrivit dispoziţiei ministrului Sănătăţii, prin intermediul Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară, în spitalele care au contract cu firma HexiPharma. Lista, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/scandalul-dezinfectantilor-lista-spitalelor-cu-probleme/.

La descinderile de azi din țară au participat poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliției Române și a procurorilor din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, împreună cu reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii.

De asemenea, au luat parte poliţişti de ordine publică şi specialişti criminalişti din polițiile București, Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Brăila, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Iaşi, Mureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3