EcoMoto 930×122

accident

ACUM: TIR IEȘIT ÎN DECOR – DRUM BLOCAT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulația pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea este oprită pe ambele sensuri la km 181+200 de metri, în zona localității vâlcene Bujoreni.

Citiți și: Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Măsura a fost luată pentru a permite unor utilaje de mare tonaj să tracteze un TIR ieșit în decor în această dimineață. Cauza evenimentului rutier nu este precizată.

Conducătorii auto sunt sfătuiți ca în zona respectivă să adapteze viteza de deplasare la condițiile concrete de drum, să păstreze distanța în mers între autovehicule și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș: Șofer de 74, implicat în evenimentul rutier

UPDATE: La ora 9:45 Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulația a revenit la normal. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90