930×122 CAPRA 5

Arges

ACUM: TRAFIC DE COȘMAR. CE ANUNȚĂ POLIȚIA

Acum: Trafic de coșmar. Ce anunță Poliția. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulația auto este intensă pe DN1 pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană de la Predeal până la intrarea în Buşteni şi în zona Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti. Pentru evitarea aglomeraţiei, dinspre Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

„Întrucât s-a format coloană şi pe DN73A Râşnov – Predeal la intersecţia cu DN1, amintim că în Bucureşti se poate ajunge din zona Bran – Moieciu circulând pe ruta DN73 Braşov – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.”, precizează sursa citată.

Circulaţia s-a intensificat şi pe alte drumuri naţionale şi autostrăzi. Astfel, pe autostrada A1 încep să se formeze coloane la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Șoferii care încheie coloanele sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu se circulă îngreunat pe Valea Oltului în județul Vâlcea în zona viaductului Cârligu Mic (aflat în reparaţii) şi pe raza localităţii argeşene Drăganu, pe tronsonul pe care se asfaltează. Este posibil să apară probleme de trafic şi în zona Bascov – Valea Ursului (tot județul Argeș), „acolo unde mulţi conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.”, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90