SMART KIDS 930X122

accident

ACUM: O MAȘINĂ A CĂZUT DE PE UN PODEȚ

În urmă cu doar câteva minute un accident grav a avut loc pe DN 73 Câmpulung Muscel – Pitești în comuna argeșeană Țițești. O autoutilitară a căzut în apă de pe un podeț, se pare că de la o înălțime de câțiva metri. Potrivit primelor informații, însă neconfirmate oficial, în mașină s-ar afla doar o persoană, respectiv șoferul. O echipă de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și SMURD-ul sunt în drum spre locul accidentului. De asemenea, polițiștii rutieri vor stabili cauza.

Citiți și: Argeș: Două autoturisme și un TIR, implicate într-un accident

Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1: În mașina căzută în apă se afla numai șoferul acesteia, care a rămas încarcerat. A fost scos din mașină inconștient, dar cu semne vitale, fiind transportat în stare gravă spre Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Șoferul, Nicolae T., în vârstă de 28 ani, din comuna Mihăești, circula din direcția Câmpulung Muscel către Pitești la volanul unei autoutilitare de serviciu a unei firme de curierat. Din motive care urmează să fie stabilite, la un moment dat șoferul a pierdut controlul asupra volanului. Mașina s-a izbit violent de un cap de pod, iar apoi a căzut într-o albie de apă de la o înălțime de aproximativ 5 metri.

Citiți și: Pitești: Accident grav lângă Stadion! Daună totală!

UPDATE 2: Din păcate, în ciuda manevrelor repetate de resuscitare, șoferul a murit.

UPDATE 3: Potrivit Serviciului Rutier Argeș, accidentul a avut loc „pe fondul vitezei excesive”. (Foto: Arhivă emaramures.ro)

555×222  MAIA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90