930×122 CAPRA 5

calea bucuresti

ACUM: UN NOU ȘANTIER ÎN PITEȘTI, PE CALEA BUCUREȘTI

Strada Calea Bucureşti, de la intersecţia cu bulevardul I.C. Brătianu spre centrul Piteştiului, în fața cinematografului „București”, a intrat în reabilitare.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Lucrările fac parte din proiectul de regenerare urbană, finanțat din bani europeni, care a dat peste cap orașul, distrugând spații verzi și punând la pământ arbori.

Chestionat de ePitești, viceprimarul Laurenţiu Zidaru precizează că lucrările includ reamenajarea părţii carosabile, a trotuarelor şi a parcării aferente. Parcarea va servi şi Centrului Cultural Multifuncţional care se construiește pe scheletul vechii clădiri a cinematografului  „București”. La această oră se decopertează asfaltul de pe partea carosabilă, urmând ca ulterior să fie turnat un nou strat de asfalt.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Zidaru estimează că investiţia va fi finalizată în cel mult trei săptămâni, mai devreme sau mai târziu în funcţie de condițiile meteorologice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90