930×122 CAPRA 5

fratica

Acuzație de mită electorală la Bradu

Procurorii, însoțiți de „mascați” de la Poliție, au percheziționat astăzi atât sediul Primăriei Bradu, cât și locuința primarului PDL Florin Frătică.

În paralel, percheziții au avut loc și la locuințele unor persoane din județele Ilfov și Olt.

Poliția Argeș precizează că acțiunea de astăzi s-a desfășurat în cadrul a două dosare penale, în care sunt vizate nouă persoane, 5 din Ilfov și Olt și 4 din Argeș. Ele sunt suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni, precum abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură directă cu o faptă de corupţie, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, mită electorală, fals intelectual şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Vizat ar fi și primarul Florin Frătică. Acesta ar fi suspectat de procurori că la alegerile locale din vara anului trecut le-ar fi făcut mutație în Bradu câtorva zeci de persoane special pentru a-l vota. Persoanele respective ar fi primit, în schimb, mită electorală. Amintim că Florin Frătică se află la cel de al doilea mandat consecutiv de primar al comunei argeșene Bradu, localitate învecinată cu Piteștiul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3