930 x122 grota rece

I_Barbu_FC_Ar5ges009

Adio, Bebe Barbu! Ramas bun!

Rand pe rand, in ultimii ani, ne pierdem marile personalitati. Din lumea artistica, sportiva si, cel mai rau, cea intelectuala. Bebe Barbu, a fost cate putin din fiecare. Artist pe teren, sportiv de exceptie si un intelectual apreciat de toti din jur. Miercuri, a fost condus, fara mare pompa, pe ultimul drum. A fost inmormantat la cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti.  

A fost condus miercuri pe ultimul drum de familia sa alaturi de numerosi oameni de fotbal si iubitori ai sportului cu balonul rotund. Au venit spre ai cinsti memoria, printre altii, Giga Dobrin, sotia marelui Nicolae Dobrin, Adalbert Kassai, vicepreşedinte al FRF, Florin Halagian, fost antrenor, Marin Radu II, fost golgheter al României, Doru Toma, dar si fani ai FC Arges. Fara sa mai faca turul stadionului pe care l-a iubit atat de mult, fara fast prea mare, Bebe Barbu a plecat dintre noi la fel cum a fost o viata intreaga, decent si apreciat de toata lumea.

 Toate echipele de fotbal vor ţine, din dispoziţia lui Mircea Sandu, momente de reculegere în memoria lui Bebe Barbu la începutul fiecărei partide din finalul acestei săptămâni.

Eurial 555 x222
eurial 570×90