Donaris 930 x 122

macara

Administraţia Apelor Argeş Vedea îşi cumpără macara

Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea, fosta Direcţie a Apelor, a început o serie de achiziţii spectaculoase care să o ajute în activitatea viitoare. După ce a demarat procedurile pentru achiziţionarea unor maşini de teren, iată că Administraţia menţionată a lansat şi o licitaţie pentru achiziţionarea unei macarale.

După ce a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea unor maşini de teren 4×4, Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea a început procedurile şi pentru achiziţionarea unei automacarale de maximum 40 de tone. Valoarea estimată a contractului este de 1,5 milioane lei, fără TVA.

Toate firmele care vor să participe la licitaţie trebuie să depună şi o garanţie de 30.000 de lei care să fie păstrată în cont 60 de zile de la data depunerii ofertelor. Braţul telescopic al macaralei trebuie să ajungă la 30 de metri de axul de rotaţie, iar fără extensie trebuie să ajungă la 15 metri.

Macaraua este necesară pentru derularea unor lucrări proprii în bazinul hidrografic Argeş Vedea, unul dintre cele mai mari şi mai complexe din ţară.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3