930 x122 grota rece

dosar penal

ADMINISTRATOR DE FIRMĂ DIN ARGEȘ, DOSAR PENAL

Administrator de firmă din Argeș, dosar penal.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Poliția Română informează printr-un comunicat de presă: „Polițiștii de la Transporturi au confiscat peste 380 de metri cubi de material lemnos în urma verificărilor făcute la o firmă din județul Argeș. Pentru nerespectarea legislației în domeniu, au fost date 3 sancțiuni contravenționale și a fost întocmit un dosar penal.

În luna mai, timp de două săptămâni, polițiștii Direcției de Poliție Transporturi și de la Transporturi din Craiova și Argeș, în cooperare cu inspectori ai Gărzii Forestiere Ploieşti și specialişti ai Ocolului Silvic Mihăeşti, au făcut verificări la un punct de lucru din comuna Schitu Goleşti, satul Lăzăreşti, județul Argeş, aparţinând unei societăţi comerciale cu obiect de activitate exploatarea forestieră.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

A fost făcută inventarierea scriptică şi faptică a materialului lemnos depozitat atât în incinta depozitului, cât şi în afara acestuia.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei silvice, prin care au sancţionat societatea comercială în cauză, conform Legii nr. 171/2010, cu amendă de 6.000 de lei.

De asemenea, a fost luată măsura complementară de confiscare a 385,67 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 61.700 de lei, depozitat în exteriorul punctului de lucru.

Totodată, inspectorii Gărzii Forestiere au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 de lei, conform Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

În urma verificărilor, i-a fost întocmit dosar penal administratorului societății comerciale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals”, transmite Poliția Română. Nici Poliția Română și nici Poliția Argeș nu precizează numele firmei și numele administratorului. (Sursă foto: Poliția Română)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90