930X122 MAIA

bughiu

Adrian Bughiu, calator…in timp!

Ceea ce parea de nerealizat iata ca s-a implinit! Un argesean a reusit sa calatoreasca in timp! Aceasta ar putea fi concluzia daca dam crezare unui comunicat de presa remis de Adrian Bughiu, presedintele tineretului argesean al PC si presedinte interimar al tinerilor conservatori la nivel national.

Evident, din neatentie, inimosul lider conservator argesean – care a reusit sa se impuna chiar si la nivel national prin propriile forte – a transmis un comunicat in care ne informeaza pe 20 octombrie 2011 ca „in perioada 9-14 noiembrie 2011, sapte tineri conservatori din Arges au participat la Tabara ECOLideri Europeni (E.C.O.L.E.), alaturi de trei zeci de tineri politicieni din mai multe judete ale tarii. Tabara organizata de catre ONG-ul brasovean „7 Scari”, s-a desfasurat la Canionul 7 Scari din judetul Brasov, gazda fiind pensiunea Casa Ezio”.

De sigur, este vorba de perioada 9-14 octombrie. „Ne straduim sa ne motivam tinerii, angrenandu-i in activitati pe cat de placute, pe atat de utile pentru ei. Generatia tanara este in general reticenta la tot ce deriva din politica, dar noi am dovedit ca, pentru conservatorii argeseni, tinerii nostri reprezinta mult mai mult decat lipitorii de afise din campaniile electorale”, a declarat Adrian Bughiu, care acum este presedintele executiv al Tinerilor Conservatori la nivel national.

Mai jos aflam si ca in perioada 21-23 octombrie 2011 (corect de aceasta data), Adrian Bughiu conduce o delegatie de 40 de tineri conservatori din toata tara, la Bruxelles, la invitatia europarlamentarului Sabin Cutas, vizita care are ca subiect central „2011 – Anul European al Voluntariatului”. Bughiu lucreaza si la cabinetul europarlamentarului mai sus mentionat.

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90