EcoMoto 930×122

accident

ADRIAN BUGHIU, ÎNTREBARE PENTRU AUTORITĂȚI LA UN AN DE LA UCIDEREA MAMEI SALE

Adrian Bughiu, directorul executiv adjunct al Direcției pentru Tineret și Sport Argeș, a postat un mesaj emoționant pe contul lui de socializare la un an de la decesul mamei sale. Mama acestuia a murit după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni, în cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

“A trecut un an… 22 ianuarie 2013 – o zi fatidică, ce-mi va marca întregul destin! Ziua în care Raiul a primit un înger… Iubire veşnică, MAMA!”, scrie Bughiu pe Facebook.

Rana acestuia este cu atât mai dureroasă cu cât, o spune chiar el, dosarul nu a ajuns nici până acum la Parchet pentru a fi instrumentat și, mai apoi, trimis spre judecare: „La 12 luni de la producerea accidentului dosarul încă nu a ajuns la Procuratură!!! De ce???????????”, se întreabă și întreabă revoltat Adrian Bughiu.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90