Donaris 930 x 122

ceas_rolex

Află ce piteştean va primi cadou un ceas de 10.000 de euro!

Şi-a pierdut ceasul de mână, dar acum va primi altul în dar. Nu vorbim despre orice ceas, ci despre un accesoriu de… 10.000 de euro! Este un norocos, pentru că zilele acestea va merge la cumpărături la unul dintre magazinele de lux din Capitală pentru a-şi alege ceasul preferat. 

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf este darnic cu jucătorii lui, mai ales dacă ei sunt ascultători şi fac treabă bună pe terenul de fotbal. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei, piteșteanul Cristian Tănase, va primi de la antrenorul roș-albaștrilor un ceas în valoare de 10.000 de euro, cumpărat din cei 500.000 de euro pe care tehnicianul îi va primi bonus pentru calificarea echipei în grupele Ligii Campionilor.

În timpul meciului Steaua–Braşov, la care roş-albaştri au primit titlul de campioană a României pentru sezonul trecut, Dodel a plecat trist de la stadion, după ce a descoperit că i-a fost furat ceasul din vestiar. Reghe i-a promis, însă, că va avea un ceas nou în cazul unei calificări în grupele Ligii Campionilor şi dacă el va înscrie cel puţin un gol în fazele preliminare. Cum Steaua s-a calificat, iar Cristian Tănase a marcat împotriva lui Vardar Skopje, piteșteanul se va alege cu un super ceas cadou de la antrenorul lui.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3