930×122 CAPRA 5

autobuz

EXCLUSIV! DE UNDE VA PLECA AUTOBUZUL ELECTRIC ÎN PRIMA SA CURSĂ ÎN PITEȘTI

După cum v-am informat, începând de vineri, 27 martie, în Piteşti va circula, de probă, un autobuz electric produs în Cehia.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Noutatea este locul de unde autobuzul va pleca în prima sa cursă pe străzile orașului. Viceprimarul cu atribuții de primar, Cornel Ionică, precizează pentru ePitești că plecarea în prima cursă este programată să aibă loc în jurul orei 11 din staţia de la Teatrul „Alexandru Davila”. Piteștenii curioși sunt invitați să facă o primă călătorie cu autobuzul care recent a fost testat și în București. Conform viceprimarului, călătoriile cu autobuzul electric vor fi gratuite, fără bilet.

„Mai întâi vom face o prezentare a autobuzului, după care se va pleca în cursă. Mai întâi pe liniile centrale, iar apoi pe liniile din cartiere, pentru că vrem să vedem cum se comportă autobuzul şi în pantă. Autobuzul electric va sta în probe în Piteşti o săptămână sau două, vom vedea.”, ne-a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Vă amintim că municipalitatea Piteşti vrea să cumpere cu bani europeni 40 de astfel de autobuze. (Foto: promotor.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3