930 x122 grota rece

a 1

AFLĂ CUM SE CIRCULĂ PE AUTOSTRĂZI!

Autostrada București-Pitești este deschisă traficului rutier și, cel puțin deocamdată, condițiile meteorologice nu provoacă probleme.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Probleme sunt la această oră ca urmare a unui accident produs la kilometrul 25, pe sensul de mers către Capitală. Un autotractor cu semiremorcă s-a răsturnat, iar semiremorca a rămas imobilizată parțial pe banda de urgență și parțial pe banda 1. Din această cauză la kilometrul respectiv se formează un nod de autovehicule.

Dacă A 1 este în continuare deschisă, din pricina vremii autoritățile au decis să închidă autostrada București-Ploiești și tronsonul Lehliu-Fetești de pe autostrada București-Constanța.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Mai precizăm că pe DN7C (Transfăgărăşan), între kilometrii 57 şi 104, în zona comunei argeşene Arefu, a fost impusă o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. (Foto A 1: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3