NOR CURIER 930X122

    raliu_ep

    Afla ultimele noutati inaintea startului Raliului Argesului!

    Sambata, 8 mai, incepe oficial Raliul Argesului, ce de a doua etapa a campionatului national de raliuri. Dupa noua ani, Raliul Argesului revine pe Transfagarasan, soseaua fiind asfaltata pe tot traseul pana la Capra. Cu cateva ore inaintea inchiderii sesiunii de inscrieri fiind pregatite pentru competitie 46 de masini. Peste 100 de jurnalisti sunt acreditati pentru a transmite informatii de la fata locului, un record pentru competitiile auto din Romania. Organizatorii anunta ca previziunile meteo nu anunta ploi, desi pilotii vor fi pregatiti si pentru precipitatii.

    Acum, se desfasoara sesiunea de teste la Budeasa, urmand ca sambata, 8 mai, sa se intre oficial in competitie, chiar pe Transfagarasan. Pentru a avea acces la probe, trebuie sa stiti ca circulatia autovehiculelor se va inchide la ora 8,30. Mergeti insa prudent, Politia Rutiera anuntand ca vor fi montate radare la intrarea si la iesirea din Curtea de Arges. Sambata, la 8.01, prima masina pleaca spre Transfagarasan. La 9.50, prima masina va lua startul in prima proba. Pe Transfagarasan se va concura in 11 probe, pe sectiunile Vidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru si Capra, toate pe urcare. Toate probele vor fi parcurse de cate doua ori, in timp ce sectiunea Vidraru nu va fi inclusa la coborare. Sosirea echipajelor va avea loc in Pitesti, la ora 21.25, dupa parcurgerea a 335,60 km, din care 93 de km pe sectiunile competitive. Seara de sambata se va incheia cu Rally Party, la Pink. 
    Tariceanu concureaza cu Lancia Fulvia. Duminica dimineata, la 9,30, pilotii se vor pregati de cursa si pentru recunoastere, urmand ca, pana la ora 14, sa fie organizata proba speciala Pitesti Rally Show, competitie in care sunt inscrise 70 de masini.
    In afara de pilotii implicati in campionat, vor fi 15 masini de curse din deceniile trecute de la Auto Classic Club. Fratii Dumitrescu vin cu doua masini de curse Dallara; veti vedea si una de Formula 3000, in premiera adusa in , fiind si cea mai puternica masina din campionatul de coasta al Romaniei. Ca noutate de ultim moment, fostul premier Calin Popescu Tariceanu va participa si el la Pitesti Rally Show cu o lancia Fulvia. De altfel, maine, veti avea ocazia sa vedeti o multime de vedete.  
    Restrictii de circulatie
    Vineri, intre 16-18, nu se circula pe DJ 703K si pe strada Sudeaua, care leaga localitatea Budeasa de Maracineni;
    Sambata, 8 mai, intre 8-18, pe traseul D.N.7 C Transfagarasan, de la Capataneni-Centrala Electrica-Barajul Vidraru-Cabana Capra, circulatia va fi inchisa.
    Duminica, nu se va circula in Pitesti, intre 9 si 14, pe traseul Prefectura- Republicii si Egalitatii cu Fratii Golesti, de la I.C. Bratianu cu Calea Craiovei. 
    Politia rutiera va recomanda sa folositi variante ocolitoare.
    Astfel, pentru transportul in comun se va folosi ruta: strada Eroilor- Exercitiu- Pescarilor.
    Pentru transportul autoturismelor personale se va folosi ruta: Vasile Lupu- Exercitiu sau Mircea Voda- Bibescu Voda.
    Calea Craiovei va fi deviata ae Samrdan, Gheorghe Doja, Fratii Golesti
    Traficul pe IC Bratianu, in fata Prefecturii, va fi deviat pe Targu din Vale.
    La intersectia de la RENEL, autoturismele vor intra pe contrasens pe Republicii pana pe Strada Cozia, spre Fratii Golesti.
    Riveranii de pe traseul competitiei de la Pitesti sunt rugati sa nu isi lase parcate autoturismele in fata blocurilor si a caselor daca se afla in zona competitionala. {loadposition inside}

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90