930 x122 grota rece

agenția națională a medicamentului

AGENȚIA NAȚIONALĂ A MEDICAMENTULUI AVERTIZEAZĂ: NU CUMPĂRAȚI ACEASTĂ CREMĂ!

Agenția Națională a Medicamentului avertizează: Nu cumpărați această cremă! “Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) informează cu privire la produsul “Aur Derm Cremă cu mimoză, smirnă și propolis”!

Citiți și: COFETĂRIA LAURA VĂ RECOMANDĂ PRĂJITURA… „TELEVIZOR”

Crema a fost notificată ca produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conținând în realitate substanțe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alertă în acest sens.

Produsul nefiind înregistrat ca medicament, ANMDM a întreprins toate demersurile care se impuneau în acest caz, în limita de competență a instituției.

Citiți și: COFETĂRIA LAURA VĂ RECOMANDĂ: PRĂJITURA OANA

Având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătății persoanelor cărora li se administrează acest produs, ANMDM atenționează pacienții, publicul larg să nu achiziționeze “Aur Derm Cremă cu mimoză, smirnă și propolis”, aflat încă pe piață, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului”, precizează Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3