930 x122 grota rece

urgente

Aglomeratie la Urgente de Craciun

Pitesti. 28 decembrie 2009.
In perioada 24-27 decembrie, in registratura Unitatii Primiri Urgente a Spitalului Judetean au fost inregistrate aproape 450 de persoane care au solicitat ajutor. In mod surprinzator nu problemele digestive au predominat, ci afectiunile cardiace, agresiunile și cazaturile, la care s-au mai adaugat problemele respiratorii și alte afectiuni. In Ajunul Craciunului, au ajuns la Urgenta 120 de persoane, 100 de persoane de Craciun, a doua zi de Craciun s-au prezentat 170 si restul ieri. Una dintre sectiile cele mai solicitate a fost Ortopedia, unde au fost inregistrate peste 50 de prezentari pe zi, cu mult peste medie.
Lipsa efortului fizic si consumul excesiv de alcool afecteaza echilibrul organismului si pot duce la agravarea unor boli cronice, mai ales daca alimentele pe care le-ati consumat sunt bogate in grasimi si colesterol.
Pentru ca urmeaza si alte mese bogate, medicii sfatuiesc sa consumati cate putin din fiecare preparat, dar cu moderatie si sa nu faceti exces de alcool, mai ales daca suferiti de boli cronice. Nici putina miscare nu strica dupa o masa imbelsugata, o plimbare pe strada sau o tura de patinoar. Bolnavii trebuie sa respecte regimul alimentar in continuare si sa urmeze tratamentele date de medic pentru a nu suferi complicatii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3