930 x122 grota rece

cadoul

AI GĂSIT CADOUL PENTRU EA?

Luna martie le este dedicată femeilor și cu siguranță ai nevoie de câteva ponturi pentru alegerea unui dar pentru femeia specială din viața ta, fie că este vorba despre soție, mamă, iubită sau soră.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Dacă te pregătești să pleci la cumpărături, îți sugerăm Jupiter City – destinația ideală pentru shopping.

Nicio femeie nu poate rezista florilor, așa că, dacă vrei să îi faci ziua mai frumoasă, înainte să ajungi acasă treci pe la Carrefour și cumpără-i un buchet de flori, o floare în ghiveci sau chiar un singur trandafir. Nu trebuie să fie neapărat pe 1 sau 8 martie, gestul tău îi va aduce oricând zâmbetul pe buze.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Dacă vrei sa îi cumperi un mărțisor pe care să îl asorteze oricând la ținutele ei fashion, la B&B Collection vei găsi o gamă variată de mărțișoare din argint. Astfel cadoul tău se va transforma într-un accesoriu nelipsit pe tot parcursul anului.

Sephora te așteaptă cu reduceri speciale pe baza cardului de fidelitate. Fie că vei alege un mărțisor parfumat, cosmetice sau farduri – EA va fi încântată.

În plus, în weekendurile 5 – 6 martie și 12 – 13 martie cumpărăturile din Jupiter City Shopping Center în valoare de minim 150 de lei îți sunt răsplătite cu vouchere Carrefour de până la 60 de lei în fiecare zi.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3