930×122 POSADA 5

alcool_contrabanda

Ai prea mult alcool nemarcat? Te paste puscaria!

Usor-usor, ne intoarcem catre reguli din regimul comunist pe care multi ani le-am blamat si le-am considerat a fi anormale. Unele din aceste reguli sunt cele legate de produsele din alcool si tutun. Legea se va schimba, iar proiectul deja elaborat preevede sanctiuni dure pentru ce o incalca.

Argesenii care detin sau comercializeaza in afara antrepozitului fiscal produse accizabile supuse marcarii fara marcare corespunzatoare sau cu marcaje false intr-o anumita cantitate vor risca sa infunde puscaria.

Este vorba de cantitati mai mari de 10.000 tigarete, 400 tigari de foi de 3 grame, 200 tigari de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, bauturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri, bauturi fermentate, altele decat bere si vinuri, peste 300 litri.

In prezent, detinerea de alcool etilic si comercializarea lui in afara antrepozitului fiscal nu este incriminata. Conform noilor reglementari, taranii argeseni care produc vin si tuica risca sa faca puscarie daca nu efectueaza marcarea corespunzatoare, cu plata taxelor aferente, a alcoolului si daca detin cantitati prea mari.

Antrepozitul fiscal este locul sub autoritea fiscala in care marfurile accizabile sunt produse, transformate, detinute, primite sau expediate in regim suspensiv de accize de catre un antrepozitar autorizat. Pedeapsa cu inchisoarea presupune o perioada de detentie de pana la 4 ani.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90