930×122 CAPRA 5

Aida_Enache

Aida Enache, noul sef de la Pensii

Fostii directori ai PDL de institutii deconcentrate „cad” unul cate unul. Nici nu este de mirare, in conditiile in care partidul care i-a sustinut a intrat in opozitie… Asa se face ca Aida Enache, fost director in cadrul Directiei Muncii Arges, va prelua de marti, 15 ianuarie, conducerea Casei de Pensii Arges.

Aida Enache o va inlocui pe Liliana Pandele care si-a dat demisia.

Aida Enache este membru al USL, fiind unul dintre cei mai vechi militanti ai PSD in judetul nostru. Ea a mai fost la conducerea unor institutii cu profil social, fiind inlocuita dupa ce PD si PNL au venit la putere in 2004.

Pe de alta parte, Liliana Pandele – sotia fostului deputat PDL Sorin Pandele – a fost unul dintre cei mai longevivi si mai apreciati directori ai PDL de institutii deconcentrate. Ea si-a dat demisia deoarece si partidul care o sustinea, PDL, nu se mai afla la guvernare.

Asa se face ca, usor-usor, USL isi instaleaza oamenii la conducerea institutiilor deconcentrate din judet, urmand sa se ia in curand o decizie si privind conducerea Finantelor Publice Arges. In acest caz, PSD si PNL trebuie sa ajunga la un acord.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90