NOR CURIER 930X122

inundatii-2

Ajutoare din Argeș pentru sinistrații din Galați

Constantin Nicolescu, preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Argeş, anunță că un transport cu ajutoare va pleca săptămâna viitoare spre Galaţi, judeţ grav afectat de inundaţii. Iniţiativa a fost lansată astăzi în ședința Biroului Executiv al PSD Argeş.

PSD Argeş va strânge până la finalul săptămânii viitoare diverse bunuri care sunt de trebuinţă în zonele afectate, urmând să fie organizat un transport special către Galaţi. Vor fi donate pături, alimente, dar şi materiale de construcţii şi aparate de uz casnic.

Constantin Nicolescu precizează că Argeşul este mai ferit de inundaţii decât alte zone ale ţării, dar că torenţii pot fi imprevizibili şi trebuie avut grijă.

Nicolescu este, însă, îngrijorat de o altă ameninţare pentru Argeş: alunecările de teren. Potrivit acestuia, în județ au fost identificate 40 de puncte unde „pământul lucrează”. Lipsa banilor împiedică, deocamdată, rezolvarea problemei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90