930×122 CAPRA 5

accident

ALARMANT! ALȚI DOI PIETONI, LOVIȚI PE „TRECERE” ÎN PITEȘTI

Numărul accidentelor rutiere produse pe treceri de pietoni a crescut îngrijorător. Ieri nu mai puțin de două accidente de acest fel au avut loc în Pitești.

Citiți și: Acum! S-a produs un grav accident în Argeș

Primul, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. În timp ce conducea un autoturism dinspre centrul municipiului către comuna Bascov, localitatea în care domiciliază, un șofer în vârstă de 36 de ani a lovit pe „zebră” o persoană din Pitești, în vârstă de 45 de ani. Pietonul traversa strada regulamentar. Conducătorul auto a transportat victima la spital. Tot regulamentar traversa și o fată de 15 ani din Pitești pe strada Vasile Pârvan. Și ea a fost lovită de un autoturism la volanul căruia se afla un piteștean de 51 de ani. Acesta venea dinspre strada Războieni și se ducea către strada Craiovei.

Din fericire, victimele au scăpat cu viață. În ambele cazuri șoferii nu erau băuți, potrivit Biroului Rutier Pitești.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3