NOR CURIER 930X122

depozit

toxic

ALARMANT! PROIECTUL VIITORULUI DEPOZIT DE DEȘEURI TOXICE MERGE CA UNS!

Ultima aprobare pentru construirea unui depozit de deşeuri toxice în comuna argeșeană Răteşti o va da Consiliul Local. Până acum, însă, lucrurile merg favorabil proiectului!

Citiți și: Bradu. Se oferă gratuit!

La Agenţia pentru Protecția Mediului Argeș au fost depuse avize pozitive emise de mai multe autorităţi, printre care se numără certificate de urbanism eliberate de Primăria Răteşti, avizul Direcţiei de Sănătate Publică, avizul ANIF și punctul de vedere al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Anunțul a fost făcut astăzi, în conferința de presă a prefectului, de Mariana Ionescu, șefa Agenției pentru Protecția Mediului Argeș. Mai mult, potrivit aceleiași surse, în avizul favorabil primit pentru construirea în Rătești a unui sistem integrat de colectare, procesare, reciclare şi depozitare apare informația conform căreia locuitorii din zonă au fost consultați prin afişarea documentaţiei la sediul Primăriei.

În urmă cu o săptămână prefectul județului, Mihai Oprescu, a cerut ca locuitorii din Rătești să fie consultați și ei să decidă dacă în comuna lor poate fi construit un astfel de depozit. Mai multe detalii citiți aici: http://epitesti.ro/administrativ-2/ratesti-se-pregateste-deschiderea-unui-depozit-de-deseuri-periculoase-prefectul-cere-consultare-publica/.

Citiți și: Amendă de până la 4.000 de lei dacă nu ai așa ceva pe mașină!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3