930 x122 grota rece

accident

ALBOTA: O AUTOBASCULANTĂ A LOVIT O VACĂ

În urmă cu puțin timp o autobasculantă a lovit o vacă. S-a întâmplat în comuna argeșeană Albota, pe drumul național 65 Pitești-Slatina.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Accidentul a avut loc în timp ce un localnic își mâna cireada peste drum, către pășunat. Vaca nu a murit, dar, din păcate, nu se mai putea ține pe picioare. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție Rutieră.

Localnicul, o persoană în vârstă care se ocupă de ani buni cu creşterea animalelor, a mai trecut în urmă cu ceva timp printr-o situaţie similară. Atunci unul dintre taurii săi s-a urcat efectiv pe autoturismul unei şoferiţe, spărgându-i parbrizul. Femeia a fost pe punctul să își piardă viaţa. Poliţiştii l-au declarat vinovat şi a fost nevoit să plătească pagubele.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Prezența animalelor pe drumurile României reprezintă o mare problemă pentru șoferi. Deși unii sunt tentați să trateze într-o cheie comică situațiile de genul celei petrecute astăzi în Albota, fenomenul este cât se poate de serios. Poate conduce, de fapt a și condus de-a lungul timpului, la accidente grave, cu victime omenești, dar și animale rănite sau chiar omorâte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3