New Profesional Consult 930 x 122

    Sanda_Fulga

    Alegeri la PP-DD Argeş, în iulie

    Sanda Fulga, vicepreşedinte al PP-DD Argeş, a anunţat marţi, 5 februarie 2013, că alegerile pentru desemnarea unei noi conduceri a filialei vor avea loc în luna iulie a anului 2013. Acestea vor avea loc ca urmare a reorganizării impuse de la Centru la PP-DD Argeş, fostul Birou Judeţean fiind dizolvat.

    Ca o consecinţă a modificărilor impuse de la Centru, Marian Fulga – fost preşedinte al filialei – a fost numit prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

    El şi-a anunţat deja intenţia de a candida pentru un nou mandat, aducând drept argumente rezultatele foarte bune obţinute în alegerile locale şi parlamentare din anul 2013, când PP-DD Argeş s-a clasat printre primele din ţară iar în Argeş a ajuns pe locul 2.

    Sanda Fulga a mai spus că este posibil să existe şi alţi candidaţi, competiţia fiind deschisă, dar că munca depusă până acum poate fi un atu important pentru vechea echipă de conducere.

    Unul dintre contracandidaţi ar putea fi recent ales senatorul Iulian Cristache. La rândul său, Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, a spus că „suntem şi rămânem o echipă unită”, în ciuda „discuţiilor care sunt inerente la un partid mare cum a ajuns partidul nostru”.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90