Donaris 930 x 122

FULGA_bun

Alegeri pentru şefia PP-DD Câmpulung

PP-DD a obţinut în Argeş rezultate foarte bune la alegerile din 10 iunie:  trei funcţii de primar, patru consilieri judeţeni şi trei la Piteşti, organizaţia din Argeş fiind prima din ţară ca număr de consilieri locali. La Câmpulung Muscel, însă, conducerea partidului a luat măsuri, deoarece numărul de consilieri aleşi a fost mai mic decât „ţinta” stabilită.

Astfel, Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a decis demiterea preşedintelui filialei din Câmpulung Muscel, şi excluderea acestuia din partid.

Este vorba de Corvin Dascălu, cel care nu a fost validat pentru funcţia de consilier local de către conducerea judeţeana a PP-DD, fiindu-i imputate rezultatele slabe obţinute în alegerile locale din 10 iunie.

În funcţia de preşedinte interimar al PP-DD Câmpulung a fost numit Ciobanu Marian, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte în cadrul Biroului Permanent Judeţean Argeş.

Iată că acum a venit momentul ca la Câmpulung să fie ales preşedintele acestei organizaţii. Conform conducerii judeţene a partidului, alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei din Câmpulung Muscel vor avea loc duminică.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90