NOR CURIER 930X122

apa

ALERTĂ ÎN ARGEȘ. MII DE OAMENI AFECTAȚI

Alertă în Argeș. Mii de oameni afectați. Prezența bacteriei E.coli în rețeaua publică de apă potabilă a satului Gălășești al comunei Budeasa, confirmată oficial pe 8 septembrie 2016, a trezit la realitate și a alertat autoritățile.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Problema din Budeasa a determinat Direcția de Sănătate Publică (DSP) să ia probe de apă pentru analize de laborator și în alte localități din județ.

Potrivit Instituției Prefectului, în urma rezultatelor analizelor făcute de DSP, și în alte comune sunt probleme: Albeștii de Argeș (apă nepotabilă și la repetarea probelor – furnizarea a fost oprită), Mozăceni, Corbi și Slobozia. DSP le-a cerut societăților care furnizează apă potabilă în localitățile respective ca în maxim 3 zile să curețe și să dezinfecteze rezervoarele și rețeaua de apă, astfel încât problema, care afectează mii de oameni, să fie rezolvată de urgență.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3