Donaris 930 x 122

Arges

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! RISC DE VIITURI!

La ora 3 dimineața jumătatea de nord a Argeșului a intrat sub cod galben de ploi abundente și vijelii. După cum v-am informat, codul va fi valabil până mâine, 20 iunie, la ora 15. Între timp și hidrologii au emis cod galben de inundații.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Codul anunțat de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor este în vigoare tot până mâine, la ora 18. Sunt vizate scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie și viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundații locale în bazinele hidrografice mici din Argeș și din alte câteva județe. De asemenea, codul galben este valabil și pentru afluenții Argeșului inferior din județul nostru. Hidrologii precizează că atenționarea de cod galben înseamnă risc de viituri sau de creșteri rapide ale nivelului apei, cu depășiri ale cotelor de atenție. Chiar dacă eventualele pagube nu ar fi semnificative, autoritățile trebuie să fie vigilente.

Despre codul galben de vreme rea puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-cod-galben-de-ploi-abundente-si-vijelii/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90