New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ALERTĂ DE INUNDAȚII ÎN ARGEȘ! AUTORITĂȚILE, PREGĂTITE SĂ INTERVINĂ!

În condițiile codului galben de vreme rea și a codului hidrologic portocaliu, Instituția Prefectului anunță că în Argeș la această oră nu sunt inundații.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Singurele probleme au apărut aseară, atunci când vijelia a lăsat fără curent electric locuitori ai orașului Topoloveni și ai comunelor Rucăr, Coșești, Dârmănești, Căteasca și Călinești. Potrivit aceleiași surse, problemele au fost între timp remediate.

Instituția Prefectului informează că în Argeș sunt pregătiți să intervină circa 700 de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne și ai Ministerului Apărării Naționale, drumari, lucrători ai Apelor Române, precum și peste 500 de persoane din cadrul comitetelor locale pentru situații de urgență și voluntari. De asemenea, sunt pregătite pentru intervenții 210 autovehicule, 8 bărci și 130 de motopompe pentru evacuarea apei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90