New Profesional Consult 930 x 122

dispărută

Alertă în Argeș! Minoră dispărută!

Update 22:20

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma activităților desfasurate, minora a fost găsită de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești.

Din verificările efectuate până la acest moment, rezultă că cea în cauză nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu a suferit vătămări.

Citiți și: Tot județul e în alertă! Copilă dispărută

Urmează ca minora să fie predată reprezentanților legali.

Știrea inițială:

Alertă în Argeș! Minoră dispărută!

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești desfășoară cercetări, în urma sesizării cu privire la faptul că, în ziua de 29 iunie a.c., minora SANDU MARIA ȘTEFANIA, de 15 ani, a plecat voluntar de la Centrul de tip familial unde locuia, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 85 kg, păr blond, drept, lung, față ovală, ochi verzi.

Vestimentație la momentul plecării: colanți albastru închis cu alb, tricou alb, încălțăminte de tip sport de culoare albă, cu șosete negre.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90