930×122 CAPRA 5

fetita

ALERTĂ ÎN PRUNDU! BEBELUȘ SINGUR ÎN CASĂ!

La miezul nopții trecute un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pe bulevardul Petrochimiştilor din cartierul Prundu.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Pompierii au deschis cu forța, cu ajutorul accesoriilor din dotare, ușa unui apartament de la etajul 1 al blocului 4 – Scara A. Proprietara nu avea cheie, iar în locuință se afla fetița ei, în vârstă de 1 an. Singură în casă la miezul nopții!

Potrivit primelor informații, mama ar fi plecat în timpul zilei la serviciu și și-ar fi lăsat fetița în grija concubinului. La ora revenirii acasă de la serviciu mama ar fi avut teribila surpriză să constate că la ușă nu-i răspunde nimeni. Panicată, a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut intervenția autorităților. În casă, jucându-se, era doar fetița. Nici urmă de concubin!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Poliția anchetează cazul și va sesiza Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3