New Profesional Consult 930 x 122

lidl

ALERTĂ LA LIDL. PRODUS ALIMENTAR, RETRAS DE LA VÂNZARE

Alertă la Lidl. Produs alimentar, retras de la vânzare. Lidl a adresat Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) o informare importantă pentru clienții săi.

Citiți și: Capcane online pentru clienții Lidl, CFR sau Catena

„TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L. recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200 g“, indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă.

Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele.

Citiți și: Lidl, amendă usturătoare pentru vânzarea de bijuterii

Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări.

Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia produsele sunt apte pentru consum.

Produsele „Chef Select, Sandwich sortările pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200 g“ au fost vândute de Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără
întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200 g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare”, se precizează în informarea trimisă pe adresa ANSVSA.

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90