EcoMoto 930×122

cod galben

ALERTĂ METEO. CE NE AȘTEAPTĂ LA NOAPTE

Alertă meteo. Ce ne așteaptă la noapte. Vremea rămâne deosebit de rece pentru această perioadă a anului. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi noi atenționări.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

COD GALBEN – 21 APRILIE, PÂNĂ LA ORA 14

Fenomene vizate: intensificări ale vântului, ninsori şi strat de zăpadă. Codul vizează și extremitatea nordică a județului Argeș.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, acolo unde viteza la rafală va atinge 55…65 km/h, și la munte, cu peste 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

În Moldova și în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi în nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitații de 15…20 l/mp.

ATENȚIONARE METEO – 21 APRILIE, ORA 9 – 22 APRILIE, ORA 9

Fenomene vizate: brumă și îngheț la sol și vreme deosebit de rece. Sunt afectate toate regiunile, inclusiv întreg județul Argeș.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative și se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90