NOR CURIER 930X122

lapoviță

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ. ANM: VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL

Alertă meteo de ultimă oră. ANM: Vremea se schimbă radical. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o informare prin care anunță ninsori moderate cantitativ și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Intervalul de valabilitate: 22 ianuarie, ora 5 – 23 ianuarie 2019, ora 14. 

În intervalul de timp menționat, aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile sud-vestice. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, nordul și vestul Olteniei, sudul Banatului, precum și în nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Vântul se va intensifica în zonele montane, la început mai ales în Munții Banatului, iar apoi îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali și va avea, în general, viteze de 65…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității.

Începând din noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) și în cursul zilei de miercuri (23 ianuarie), în regiunile vestice, sudice și sud-estice vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90