930×122 CAPRA 5

meteorologie

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ ÎN JUDEȚUL ARGEȘ

Alertă meteo de ultimă oră în județul Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat cu puțin timp în urmă avertizările de vreme severă.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Conform sursei citate, până mâine, 5 octombrie 2019, la ora 9, va continua să plouă local și temporar în sudul (inclusiv în județul Argeș), estul și centrul țării, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, mai ales în Muntenia și în zona Carpaților Meridionali, 20…30 l/mp.

Două județe, Constanța și Tulcea, vor fi începând de diseară, de la ora 18, și până mâine, la ora 9, sub cod galben de ploi abundente.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Până marți, 8 octombrie, vremea se va menține rece în toată țara, inclusiv în Argeș, informnează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90