930×122 CAPRA 5

meteo

ALERTĂ METEO: DOUĂ ZILE DE PRECIPITAȚII ABUNDENTE ȘI VÂNT

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

ANM anunță precipitaţii importante cantitativ, ninsori la munte și intensificări ale vântului din noaptea care vine, de la ora 1, până marți, 7 aprilie, la ora 15.

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Potrivit ANM, în intervalul menţionat în regiunile estice şi sud-estice, precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali se vor cumula cantităţi de apă care vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 30-35 l/mp, iar vântul va avea intensificări, temporar cu viteze la rafală de peste 55-60 km/h.

În zona de munte va ninge, se va depune strat nou de zăpadă şi vor exista intervale în care ninsoarea va fi viscolită. Vor fi precipitaţii mixte în Moldova, iar în noaptea de duminică spre luni şi în timpul zilei de luni acestea se vor semnala pe arii restrânse şi în Oltenia şi Muntenia. În rest vor predomina ploile. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90